home  | contact  |  voorwaarden
vestigingsadres: Bijsterhuizen 3007a, 6604 LP  Wijchen, tel. +31(0)24 645 58 88, fax +31(0)24 645 44 04, email inspire@enon.nl
    ‹‹ voeg website toe aan uw favorieten ››

   alles over opritverwarming / wegdekverwarming / hellingbaanverwarming

REGELPANEEL VOOR WEGDEKVERWARMING


Het Enon schakelpaneel bestaat uit een staal gelakte kast voor wandmontage binnen. In het Enon schakelpaneel zijn alle benodigde componenten opgenomen voor een optimale wegdekverwarming. De moderne digitale weersafhankelijke regelaar zorgt in samenwerking met de sensor(en) voor een kostenbesparende in- en uitschakeling van het wegdekverwarmingssysteem. De wegdekregelaar is zeer eenvoudig te bedienen. In het schakelpaneel zijn o.a. de volgende componenten opgenomen:

Regelpaneel wegdekverwarming

- hoofdschakelaar in de deur van de kast
- digitale weersafhankelijke wegdekregelaar
- aardlekschakelaar (optioneel)
- beveiligingsautomaat
- stuurstroomautomaat
- magneetschakelaars
- bedrading in draadkokers
- klemmenstrook (voedingsspanning, elementen en aarde)
- diverse: bevestigings- en montagemateriaal, naamplaatjes, etc.
Er wordt een elektrisch schema en gebruiksaanwijzing van het regelsysteem bijgeleverd.

Het voedingsspanningcircuit dient te zijn voorzien van een aardlekschakelaar (NEN-1010, §763.434). De aardlekschakelaar kan in het Enon regelpaneel worden opgenomen (optie), of in het voedingsspanningcircuit vóór het regelpaneel.


Regelkast 5 x 3-fasengroep:

Regelpaneel 800x600x200mm voor 12 elementen en draingootverwarming. De kast is voorzien van een deurschakelaar met vergrendeling, slot op de deur (optioneel), twee aardlekschakelaars en diverse schakelcomponenten zijn voorzien van hulprelais (optioneel) voor doormelding naar een gebouwen beheersysteem (GBS).

Regelpaneel 5 x 3-fasengroep 400V
Regelpaneel 5 x 3-fasengroep 400V