home  | contact  |  voorwaarden
vestigingsadres: Bijsterhuizen 3007a, 6604 LP  Wijchen, tel. +31(0)24 645 58 88, fax +31(0)24 645 44 04, email inspire@enon.nl
    ‹‹ voeg website toe aan uw favorieten ››

   alles over opritverwarming / wegdekverwarming / hellingbaanverwarming

VERWARMINGSKABEL VOOR WEGDEKVERWARMING


Verwarmingskabel:

Voor wegdekken met beton, kunststof of klinkers passen we ons type EHCC (zie ons specificatieblad) toe. Deze kenmerkt zich als een zeer robuuste kabel. Deze kabel beschikt over een retourader, waardoor, door de eenzijdige aansluiting de montage en aansluiting wordt vereenvoudigd. Standaard is de verwarmingskabel voorzien van 10m aansluitkabel (koud eind).

Voor een wegdek met gietasfalt passen we ons type EHCA (zie ons specificatieblad) toe. Deze kenmerkt zich als een robuuste kabel en bestand tot +235°C. Deze kabel heeft een tweezijdige aansluiting. Standaard is de verwarmingskabel aan beide zijden voorzien van 10m aansluitkabel (koud eind).

Aansluitkabel (koud eind):

De verwarmingskabels zijn standaard voorzien van 10m aansluitkabel. De sensor heeft 6-15m aansluitkabel. Indien de afstand naar het regelpaneel groter is dan de lengte van de aansluitkabels (10 en 6-15m) dan kunnen deze worden verlengd. Men dient dan lasdozen te voorzien. Aansluiting op lasdozen wordt door derden verricht (elektrotechnisch installateur). Optioneel kunnen we langere aansluitkabels monteren. Na montage van de verwarmingskabel dient men de einden van de aansluitkabels waterdicht af te dichten, in afwachting tot de aansluiting in het regelpaneel (meestal maanden later).